Kevään parhaisiin hetkiin...

Illanviettoon tai kokoustarjoiluun,
isompaan nälkään suosittelen mausteista paellaa riisillä, kanalla, kasviksilla sekä äyriäisillä höystettynä.

 


Kevättä odotellessa...

Kevättalvella nautimme ulkoilusta kirpeässä pakkassäässä...

...sisälle tullessa on mukava lämmittää mäenlaskijoille
kuumaa kaakaota ja maistella vaikka muhkeita laskiaispullia
tai Runebergin torttuja.

Suolaisena maistuisi varmaan Lapinporosalaatti
porkkanasämpylöiden kera tai lämmin tomaattikeitto.


 

Ystävänpäivän aikaan
suosittelen viher-melonisalaattia,
katkarapusalaattia sekä pieniä lihapyöryköitä
erilaisten dippikastikkeiden kanssa ja illan kruunaa
suussasulava suklaaleivos ystävälle.

 

Pääsiäisenä
katamme pöytään erilaisia vihreitä salaatteja,
kirsikkatomaatteja ja munanpuolikkaita
kirjolohenmädillä ja smetanalla kuorrutettuna.
Pääruoaksi savulammasta
kera punaviinikastikkeen ja minttuhyytelön.
Jälkiruokana hedelmäinen rahkatorttu.


 

Äidille katetaan pöytään:
Caesar-salaattia
Kuharullia valkoviinissä ja keitetyt perunat
Marinoituja kasviksia: porkkana, punajuuri, palsternakka
Mansikka-kermakakkua